.......................
Acasă............................... ........Galerie Foto ........................Galerie Video

vineri, 4 aprilie 2014

Tămăduiri prin rugăciunile Părintelui Iustin

Revenind la momentul de pomenire a părintelui Iustin la 40 de zile din ziua în care a decedat, constat cu dragoste că în biserica noastră zilnic s-a făcut pomenire părintelui, fie din iniţiativa mea personală, fie pe contul bisericii sau din evlavia creştinilor.

De pe amvon a fost anunţat că va fi făcută pomenirea de rigoare la 40 de zile, urmând a fi organizat şi un praznic creştin cu bucate și pomene, cu tot ce se cuvine. Demult nu mai este secret pentru enoriaşii parohiei noastre că tanti Xenia Enache este calfa tuturor evenimentelor parohiei şi tot ea prima bucătăreasă.

Ea însă are o problemă de sănătate, legată de cartilaje, durere care o face să sufere mult, îndeosebi genunchii. Şi iată că în ajunul pomenirii de 40 de zile a părintelui Iustin, ajunge să se ridice dimineaţa din pat, cu gândul la cele pe care urma să le facă  la bucătărie, dar conştientă de durerea insuportabilă care-i făcea munca imposibilă practic, deoarece nu mai putea păşi. Şi atunci, cu lacrimi şi suspine a zis: „Doamne, cu rugăciunile părintelui Iustin, vindecă-mi boala asta şi ajuta-mi să-i fac pomenirea, iar mai departe fă ce vrei cu viaţa mea!”

La scurt timp după aceste cuvinte, rostite cu durere și lacrimi, a simţit o pace sufletească, iar pe la orele amiezii şi-a dat seama că nu o mai dor genunchii, că fuge prin casă de parcă dimineaţa nu ar fi durut-o nimic. Astfel, în acea zi din ajun, în ziua pomenirii, dar şi în cea care a urmat, tanti Xenia s-a simţit foarte bine.

Darul părintelui Iustin de a tămădui oamenii prin rugăciune către cel veşnic şi atotputernic,  pe care l-a avut în viaţă, rămâne lucrător şi acum când părintele a plecat de lângă noi. Şi atunci când noi ne adresăm la Dumnezeu, cu mijlocirea părintelui Iustin, au loc miracole şi oamenii se vindecă de boli, de dureri şi tristeţi care le par iremediabile.

0 comentarii:

 

Blog Template by YummyLolly.com