.......................
Acasă............................... ........Galerie Foto ........................Galerie Video

luni, 1 octombrie 2012

Tinerii care se cunună la Bisericuţa din lemn (de lîngă patinuoarul ICE BRAVO) primesc bonus – o pereche de porumbei albi.


Tinerii care se cunună la Bisericuţa din lemn (de lîngă patinuoarul ICE BRAVO) primesc bonus – o pereche de porumbei albi.
Pe lîngă Sfînta Misiune pe care o duce pentru toţi creştinii la bisericuţa din lemn, în stil maramureşan, din oraşul Chişinău, deosebit de frumoasă, cu hramul („Sfântul Mare Mucenic Ioan cel Nou de la Suceava”), patronul spiritual al negustorilor din întreaga lume; Parohul bisericii sus-numite, părintele Severian Gheras are o pasiune aparte pentru porumbei, deţinînd o colecţie deosebită, care enumeră mai mult de şapte specii.

Părintele Severian: “În Biserică, porumbelul este simbolul Duhului Sfînt, simbolul curăţeniei, al inspiraţiei, al păcii, simbol al Bobotezei, Buneivestiri şi a forţei creatoare. Porumbeii sunt o bucurie pentru vizitatorii bisericii noastre, în deosebi pentru copii. Cam trist şi nefiresc arată o biserică sau o mănăstire unde lipsesc porumbeii.

____________________________________________________

În parohia noastră implicăm activ porumbeii la înfrumuseţarea sărbătorilor, ca Boboteaza, Bunăvestirea şi ale cununiilor oficiate la noi”, ne-a mai spus părintele, simţindu-se împlinit prin frumuseţea păsărilor ce-l înconjoară şi-l iubesc.”

În atenţia tinerilor:
Tinerii care vor hotărî să-şi lege destinele, cununându-se în bisericuţa de lemn, vor primi bonus din partea părintelui paroh – o pereche de porumbei. Tinerii însurăţei după ce se vor poza cu porumbeii în mîini pentru albumul de nuntă, îi vor lansa în văzduh ca semn de recunoştinţă faţă de Mila lui Dumnezeu şi ca simbol al dragostei şi fidelităţii, care s-au revărsat prin Taina Sfintei Cununii asupra lor.
Pentru detalii vă rugăm să sunaţi la nr. 069335009

2 comentarii:

Unknown spunea...

Buna ziua ,imi spune-ti va rog la ce pret e cununia ? O zi frumoasa sa aveti

Unknown spunea...

Buna ziua ,imi spune-ti va rog la ce pret e cununia ? O zi frumoasa sa aveti

 

Blog Template by YummyLolly.com