.......................
Acasă............................... ........Galerie Foto ........................Galerie Video

luni, 29 noiembrie 2010

Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului „Krasnoilskaya", a fost adusă astăzi la Chişinău


PRECUM RUGUL CEL NEARS, PREA SFÂNTĂ NĂSCĂTOARE DE DUMNEZEU,SFÂNTA ICOANA TA, FĂCATOARE DE MINUNI, PĂMÂNTUL CRASNEI ÎL LUMINIAZĂ,VĂRSÂND DIN BELŞUG MINUNI, ARĂTÂND LUMII ATOTPUTERNICA TA MIJLOCIRE CĂTRE DUMNEZEU,PENTRUL NEAMUL NOSTRU!

Astăzi, cu binecuvântarea Înalt Prea Sfinţitului Vladimir, de la Biserica „Acoperământul Maicii Domnului" din satul Crasna, regiunea Cernăuţi, a fost adusă în Republica Moldova, icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului „Krasnoilskaya".
Sfinţenia se va afla spre închinare creştinilor din Rep. Moldova la biserica „Sf. Mare Mucenic Ioan cel Nou de la Suceava", din municipiul Chişinău, de astăzi 29 noiembrie şi până joi 2 decembrie până la amiază, după care cel mai probabil va pleca în nordul republicii la mănăstirea Călărăşeuca.


Ţinem să vă aducem la cunoştinţă ca icoana Maicii Domnului de la Crasna, a fost adusă pentru prima dată în Moldova la Biserica „Sf. Nicolae", din s. Olişcani, r. Şoldăneşti, între 19 şi 24 octombrie, anul curent. La cererea creştinilor noştri, am cerut binecuvântarea Înalt Prea Sfinţitului Vladimir, spre a aduce pentru a doua oară pe meleagurile noastre această mare mângîiere a Bisericii Dreptmăritoare, dar şi a tuturor celor aflaţi în necazuri şi nevoi.

0 comentarii:

 

Blog Template by YummyLolly.com