.......................
Acasă............................... ........Galerie Foto ........................Galerie Video

luni, 16 aprilie 2012

Părintele Severian Gheras a fost decorat cu cu dreptul de a purta Paliță


În seara zilei Sfintelor Paști, la Catedrala Mitropolitană a fost oficiată slujba Vecerniei de către un numeros sobor de preoți din Eparhia de Centru, în frunte cu Înalt Prea Sfințitul Mitropolit Vladimir.
În cadrul serviciului divin, mai mulți slujitori pentru aportul adus spre binele și mărirea Bisericii Ortodoxe din Moldova, au fost decorați cu înalte distincții bisericești.
Parohul bisericii Sf. Mare Mucenic Ioan cel Nou de la Suceava - părintele Severian Gheras a fost decorat cu cu dreptul de a purta Paliță.
Felicitând slujitorii și enoriașii cu ocazia praznicului Învierii Domnului, Vlădica Vladimir a urat tuturor ca această sărbătoare să aducă înțelegere și pace între oameni, pentru ca tot poporul binecredincios să se învrednicească de jertfa Mântuitorului de pe Cruce și să se bucure de Înviere. În același timp, Întâistătătorul a mulțumit preoților decorați pentru aportul pe care îl aduc pentru întărirea și răspândirea Ortodoxiei în țara noastră, exprimându-și speranța că și în continuare vor duce jerfelnic cuvântul Evangheliei turmelor încredințate.




cu referire la www.mitropolia.md

0 comentarii:

 

Blog Template by YummyLolly.com