.......................
Acasă............................... ........Galerie Foto ........................Galerie Video

duminică, 23 decembrie 2012

Pagina http://bisericaortodoxa.blogspot.com/ a fost înscrisă în catalogul resurselor ortodoxe “Moldova Ortodoxă”

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu a fost lansat portalul creştin-ortodox din Republica Moldova – Moldova Ortodoxă, www.ortodox.md, care a cooptat peste douăzeci de slujitori, teologi, jurnalişti şi intelectuali ce abordează teme religioase.
Preafericitul Patriarh Kiril, în cuvântul rostit la lansarea canalului oficial al B.O.R în youtube.com (10.10.2010) a subliniat următoarele: “Internetul poate fi un instrument unical şi un amvon al predicii creştine. Este nevoie ca acele posibilităţi care ni le oferă astăzi internetul să le folosim la maxim în folosul Bisericii şi a creştinilor noştri.”
În vremea când majoritatea credincioşilor apelează la noile tehnologii informaţionale, care garantează accesul operativ unui public larg, credem că glasul Ortodoxiei necesită a fi auzit şi luat în seamă.

Cu acest prilej vă aducem la cunoștina frățiilor voastre că pagina parohiei noastre www.ortodox.it a fost inclusă în catalogul RESURSE ORTODOXE   http://ortodox.md/resurse-ortodoxe/comunitatea-crestina-ortodoxa-sf-si-dreptul-ioan-de-kronstadt-si-sf-mucenic-victor/
* * *
Descriere: Blogul bisericii Sf. Mare Mucenic Ioan cel Nou de la Suceava
www.bisericaortodoxa.blogspot.com
anul infiinţării: aprilie 2008
Pagină înfiinţată la iniţiativa Prot. Severian Gheras, parohul bisericii cu hramul Sf. Mare Mucenic Ioan cel nou de la Suceava din Chişinău.

0 comentarii:

 

Blog Template by YummyLolly.com