.......................
Acasă............................... ........Galerie Foto ........................Galerie Video

vineri, 1 ianuarie 2010

Pomenirea Sfântului şi Dreptului Părintelui nostru Ioan de la Kronştadt

Sfântul Ioan din Kronştadt a trăit în veacul al XIX-lea şi a adormit pe 20 decembrie 1908,. El a fost o personalitate rară şi cu totul harismatică a Bisericii Ortodoxe din Rusia. El a dovedit că atunci când credinţa este unită cu voinţa şi cu dragostea pentru Dumnezeu şi pentru aproapele, se săvârşesc într-adevăr mari minuni. Dacă am căuta un exemplu de preot în vremurile contemporane care să adune în persoana sa toate calităţile păstorului, nu am gasi un exemplu mai potrivit decat Sfântul Ioan din Kronştadt.

În acest an de pomenirea patronului nostru spiritual, venim cu un cadou pentru enoriaşii noştri vorbitori de limba rusă. Cu binecuvântarea şi purtarea de grijă a părintelui paroh Severian (Gheras), am hotărât să lansăm în internet pagina de limba rusă a comunităţii noastre:



www.ioanovostado.wordpress.com

Pagina va conţine materiale ziditoare de suflet semnate de diferiţi autori, ştiri din viaţa parohiei etc. Cu Credinţă şi Dragoste în Domnul, nădăjduim ca această pagină să fie de folos tuturor creştinilor iubitori de Dreptate şi Adevăr. Aşa să ne ajute Dumnezeu!

0 comentarii:

 

Blog Template by YummyLolly.com